Wie zijn wij

Sinds de zomer van 2023 hebben wij (Leona en Sten) zeilschool Nieuwkoop overgenomen van Nieuwkoop met als doel om deze traditie voort te kunnen zetten binnen het mooie natuurgebied. Aankomend jaar zal er nog niet veel veranderen binnen de zeilschool.
Het is onze visie om in de toekomst de zeilschool CWO gecertificeerd te maken en het boten assortiment verder uit te bereiden.

Hey, mijn naam is Leona Pietersen. Ik ben 18 jaar oud en studeer Travel & Hospitality op het ROC Airport college. Toen ik 7 jaar oud was, ben ik begonnen met zeilen in de optimist en later ben ik RS Feva gaan zeilen. In de RS Feva heb ik nog een jaar wedstrijden gezeild, dat was niet helemaal mijn ding. Ik ben toen zeil les gaan geven bij Zeilschool Nieuwkoop en Noord-Zuid wat ik heel erg leuk vond. Dit beviel mij zo erg, dat ik mij verder wilde ontwikkelen en later mijn instructeurs diploma gehaald (I3).

Hii allemaal, mijn naam is Sten Lunstroo en ik ben 24 jaar oud. Sinds ik 10 jaar oud ben, heb ik leren zeilen op de Nieuwkoopse Plassen. Nadat ik hier de basis heb gelegd, heb ik wedstrijden gezeild in een optimist en in de ILCA (vroeger bekend als de Laser). Toen ik 14 jaar oud was, ben ik begonnen met het geven van zeil les bij zeilschool Nieuwkoop. Naast dat ik in de zomervakantie zeil lesgeef bij zeilschool Nieuwkoop, werk ik ook in het onderwijs als wiskundeleraar.

Verdere instructeurs volgen….

Heb je vragen op opmerkingen voor ons: graag hieronder reageren:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.