Deze operatie…….

Het is een leuke ‘operatie’! In 2006 begon ik in Nieuwkoop al met zeillessen geven. Pas na een paar jaar ging ik werken aan een website, want ja, je wilt toch dat mensen weten van je bestaan! Evenementen in NieuwkoopDat was en is: Be A Team Evenementen. In de loop der tijd kwam er op mijn website steeds meer onderwerpen, activiteiten, cursussen en informatie te staan. Toen deed ik dat via een makkelijk sjabloon van Yourhosting . Ik vond het niet meer overzichtelijk genoeg en besloot het één en ander op te splitsen. Dus eens even kijken hoe dat gaat; Yourhosting kon me een aantal dingen aanbieden zodat ik dat plan uit kon voeren. Nieuwe domeinnamen bedenken, checken en aanvragen, en allerlei zaken uitzoeken zodat het ook zou werken. Een hele klus dus. En ook heel leuk om te doen. Ik houd er nou eenmaal van om iets tot in de details uit te zoeken. Dus dat kwam goed uit.

Deze website is het resultaat, en ja, hij is nog niet af. Toch ben ik al aardig tevreden met het resultaat tot nu toe. Er gaat nog veel komen, dat kan ik je al beloven. Ik heb er genoeg plannen voor. En door me erin te verdiepen komen er steeds meer mogelijkheden naar boven. Dus binnenkort zul je nog leuke uitbreidingen tegenkomen op deze nieuwe site van me; Zeilschool Nieuwkoop !

Ik zou het heel leuk vinden als je een opmerking of tips achter zou willen laten als reactie hierop. Dankjewel!

je eigen domeinnaam

BeaZeilschool Nieuwkoop

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.