De Optimist zeilgame App

Ben jij net als de hoofdpersonen uit de tv serie w.v.s. De Optimist gek op zeilen?

Download dan nu De Optimist zeilgame App. Zeil om walvissen heen, trotseer stormen en vermijdt draaikolken. Blaas de wind in je zeil en laat je bootje steeds sneller varen. Recht door de gevaren van de zee.

De Optimist zeilgame App

Je kunt De Optimist zeilgame App downloaden in de App Store of op Google Play.

Een grappig spel voor als je niet buiten kunt zeilen……

Leuk om je alvast te verheugen op zeilen als je een week komt zeilen bij Zeilschool Nieuwkoop.

De TV Serie van de Optimist zeilgame App

Beleef de avonturen in de tv serie ’w.s.v. De Optimist’  op het water met ze mee. Met de nieuwe cursisten die de zeilschool wekelijks ontvangt, is geen kampweek hetzelfde.

De jonge zeilinstructeurs staan voor grote uitdagingen, zoals de belangrijke jaarlijkse zeilwedstrijd tegen concurrerende zeilschool ‘De Molen’. Daarnaast moeten de instructeurs keihard werken om kans te maken op een plek in het ‘Nederlands Toptalenten Team’. Maar waarom heeft hoofdinstructrice Calijn, het grootste zeiltalent, geen zin meer in de selectiewedstrijd voor dit team? Wat is haar geheim? En hoe kunnen de andere instructeurs ervoor zorgen dat ze toch wil meedoen? Samen delen de jongeren een passie voor watersport, sluiten ze vriendschappen en beleven ze de spannendste avonturen.
De Optimist zeilgame App Een zomerse jeugdserie om bij op het puntje van je stoel te zitten!

Leuk om met De Optimist zeilgame App mee te zeilen.

Wil je ook leren zeilen?

Kom zeilen bij onze zeilschool. We vinden het erg leuk om je te leren zeilen. Dat begint bij speels om leren gaan met alles wat er bij zeilen komt kijken. Door ervaren, doen en natuurlijk ook ’weten’ wat je doet, kun je genieten van het stoere gevoel van het besturen van je zeilboot.

Je leert op een zo effectief mogelijke manier zeilen. Met lol in het varen krijg je steeds meer de kneepjes onder de duim. Het bijzondere van het gebied waar we zeilen is dat het rustig en overzichtelijk is; goed bij elkaar aansluit. Naast zeilles in optimist is er ook de mogelijkheid om in een Splash les te krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.